Blog

Welkom op mijn blog!

Een blog schrijven
Het idee om een blog te gaan schrijven ontstond toen ik nadacht over kennis delen. Wat zou een goede manier zijn om mijn ervaringen, en mijn mening over die ervaringen, met jou te delen?
De website zelf levert niet direct informatie over de actualiteiten van het moment. In een blog zou ik mijn persoonlijke visie over allerlei actuele zaken gemakkelijk in een tekst met jou kunnen delen. Een visie die gebaseerd is op mijn jarenlange en brede werkervaring.

Doen!
Vanaf nu zal ik dus geregeld schrijven  over mijn ervaringen, mijn ideeën en standpunten, omdat ik deze graag met je deel.  De eerstkomende blogs zullen gaan over de driehoek cliënt, zorgaanbieder en verzekeraar. Af en toe zal je een blog van een gast  tegenkomen. Want ik verheug mij er nu al op om ook anderen aan het woord te laten.

En wil je reageren? Dat zou ik helemaal fantastisch vinden.

 

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *