Advies

Soms wil je een onafhankelijk, deskundig advies. Je wilt bijvoorbeeld je afwegingen objectief van een reactie laten voorzien voor je een besluit neemt hoe verder te gaan. Of je wilt terugblikken hoe een bepaald proces is verlopen, om van te leren. Advies van iemand die net als jij vanuit de dagelijkse praktijk weet hoe weerbarstig die praktijk kan zijn.

Zorgcontractering neemt hier een bijzondere plaats in. Door de invoering van nieuwe wetten en financiering is er behoorlijk wat veranderd. Hoe kom je goed beslagen ten ijs tijdens het allesbepalende moment van zorgverkoop? Met een duidelijke profilering, transparante dienstverlening, concurrerende tarieven en – last but nog least – een goede zorgverkoper. Dat proces gaat het hele jaar door. Kennis van de laatste ontwikkelingen en kennis van het primaire proces zijn essentieel.

Kortom, een advies waarbij je kunt rekenen op aandacht voor:

  • Belangen

    De belangen van de verschillende professionals in je organisatie

  • Ontwikkelingen

    De meest recente ontwikkelingen in de buitenwereld

  • Onderhandelingen

    De belangen van de partijen waarmee onderhandelt wordt

Eerdere opdrachten bij

 
WoonZorgcentra Haaglanden
Waterlandziekenhuis
Vincent van Gogh instituut
Tactus Verslavingszorg
RIAGG Maastricht
Medisch Spectrum Twente
Medisch centrum Alkmaar
logo_zuidwester
isala logo
Havenziekenhuis
Bouwman GGZ
Rivierduinen

Vragen & Luisteren

Natuurlijk zal ik eerst vragen en luisteren, met als achterliggende gedachte: wat zijn de werkelijk relevante factoren voor dit advies? Ik verlies daarbij de belangen van de cliënt en die van de medewerker zeker niet uit het oog. Mijn insteek is mijn eigen kennis en werkervaring, opgedaan in meer dan 15 jaar interim management en werken in de financiële dienstverlening bij een verzekeraar.

Vrijblijvend een adviesgesprek