OP ZOEK EEN INTERIM MANAGER?

Via mijn eigen bureau voor interim management en organisatieadvies ben al meer dan 15 jaar actief als interim manager in de zorg. In deze periode heb ik mij ontwikkeld tot een interim manager die niet alleen veel kennis heeft van de verschillende werkvelden,  maar ook de verbinding tussen die velden weet te leggen. Ik ben daardoor een gesprekspartner voor zowel huisartsen, gemeentes als tweedelijns organisaties.

Interim manager voor zorgverkoop

interim manager

Tijdens een onderbreking van mijn werk als interim manager heb ik van 2011 tot 2015 bij een grote zorgverzekeraar gewerkt, waar ik mij als regiomanager bezig hield met de inkoop van medisch specialistische zorg. Deze periode maakt mijn werkervaring als

interim manager uniek, omdat de koppeling tussen intern bedrijfsproces en  verkoopproces anno nu niet meer weg te denken is bij het managen van zorgorganisaties. Bij de gesprekken met verzekeraars spelen de kwaliteitsuitkomsten en de cliënttevredenheid een grote rol.  Steeds belangrijker is dat  deze twee componenten goed door het accountteam van de organisatie over het voetlicht gebracht kunnen worden tijdens de onderhandelingen. Juist als interim manager kan ik helpen dit proces goed in de organisatie te borgen, waarna de managers in de organisatie hieraan verder zelf een vervolg kunt geven.